Korjaamon Vintti - Hamina

Juhla-, kokous- ja saunatilat

Toiveiden mukaan muuntuva tila saunailtoihin, kokouksiin ja erityylisiin juhliin kivenheiton päässä keskustasta.

Saunaillat - juhlat - kokoukset

Juhlista saunailtoihin

Korjaamon Vintille mahtuu hyvin 30 henkilöä. Tupakeittiössä on lankkupöytä, jonka ääressä on paikkoja 10-12 henkilölle. Lisäpöydillä voitte muokata tilaa mieleiseksi.
Keittiössä on kattava astiasto ja tarjoiluastiat, jotka on käytössänne. Keittiö on varusteltu kodinkoneilla, joten pienimuotoinen ruoanvalmistus tai lämmittäminen onnistuu.

Korjaamon Vintille voitte tuoda omat juomat ja tarjoilut. Autamme mielellämme teitä löytämään paikallisten yrittäjien maukkaat tarjottavat ja ohjelman tilaisuuksiin.

Tyhy-porukka ta kavereiden kesken

Kokous- ja koulutustilaisuuksia varten käytössänne on videotykki ja valkokangas sekä fläppitaulu. Lisäksi tilasta löytyy audiolaitteet, tv ja Blue-Ray-soitin.

Vintillä voitte ottaa rennosti ja viettää aikaa yhdessä kaveri- ja peliporukan kanssa tai työpaikan tyhy-päivää viettäen. Kysykää tarjousta hyvinvointiin ja rentoutumiseen liittyvistä aktiviteeteista.

Biljardista lautapeleihin

Korjaamon Vintillä on biljardipöytä sekä tuttuja kortti- ja lautapelejä.
Tunnelmallinen ja valoisa oleskeluhuone kutsuu vetäytymään nauttimaan tunnelmasta, voitte istua mukavasti pienellä porukalla palaverissa tai hengähtää saunomisen päälle. Oleskeluhuoneessa on sähkötakka sekä mukava sohvaryhmä.

Seuraa meitä Instagramissa

@korjaamon_vintti

Upeat Lähelläsi Juhla- ja Häämessut ovat ensi lauantaina Kotkassa. 

Korjaamon Vintin esitteen löydät ovella jaettavasta kassista sekä voit bongata tutun logon ruuduilta ympäri tapahtumapaikkaa.

MESSUVIIKON TARJOUKSENA saat 
-15% tilavuokrasta 6h

-ota yhteyttä 13.-20.2.2024 info@korjaamonvintti.fi 
-tee varaus heinä-, kesä- tai elokuuksi
-tarjous koskee vain uusia varauksia 
-alennus ei koske lisätunteja, saunavuokraa, pyyhevuokraa

Tarjouspyynnöt, kyselyt ja varaukset lähetät info@korjaamonvintti.fi 
Viesteihin vastataan saapumisjärjestyksessä ke 21.2. alkaen

Mukavia, antoisia messuja!

Terveisin Korjaamon Vintin väki 

#juhlajahäämessut #lähelläsi #savottakotka #kotka #korjaamonvinttihamina
#saunatila #juhlatila #hamina
Upeat Lähelläsi Juhla- ja Häämessut ovat ensi lauantaina Kotkassa. Korjaamon Vintin esitteen löydät ovella jaettavasta kassista sekä voit bongata tutun logon ruuduilta ympäri tapahtumapaikkaa. MESSUVIIKON TARJOUKSENA saat -15% tilavuokrasta 6h -ota yhteyttä 13.-20.2.2024 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. -tee varaus heinä-, kesä- tai elokuuksi -tarjous koskee vain uusia varauksia -alennus ei koske lisätunteja, saunavuokraa, pyyhevuokraa Tarjouspyynnöt, kyselyt ja varaukset lähetät Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Viesteihin vastataan saapumisjärjestyksessä ke 21.2. alkaen Mukavia, antoisia messuja! Terveisin Korjaamon Vintin väki #juhlajahäämessut #lähelläsi #savottakotka #kotka #korjaamonvinttihamina #saunatila #juhlatila #hamina

Toivomme, että viihdytte. Hauskaa yhdessäoloa!

Olkaa niin kuin tämä olisi omanne niin teidän on mukava tulla uudelleen!


Vaskokuja 6, 49610 Sivatti Hamina
040 526 0582
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jaa tämä sivu

Copyright 2022 korjaamonvintti.fi. Oikeudet muutoksiin pidetään.